Нашата приказна

BEYONDTHERESULTS – THE HUMAN SIDE OF THE STORY

Добродојдовте на beyondtheresults.com, нова платформа којашто преку приказни раскажани од спортистите ќе ви ја претстави моќта на спортот. Од аматери, рекреативци до професионални спортисти, нашата цел е да ви го откриеме човекот позади резултатите, неговите тешки моменти, неговата мотивација, се она што го инспирира да направи промена и да ги помести сопствените физички и ментални граници.

Тимот на beyondtheresults.com


© 2019 Beyondtheresults