Твојата приказна

BEYONDTHERESULTS – THE HUMAN SIDE OF THE STORY

Тимот на beyondtheresults.com сака да Ве поттикне и го цени Вашиот интерес да ја споделите Вашата приказна со нас. Честопати, најинтересните приказни не се за победите, диетите и тренинг плановите, туку за луѓето кои успеале да ги надминат сопствените граници и кои во тој процес, откриле нешто ново за себе и своите можности. Доколку имате интересна приказна, слободно контактирајте не на следната е-маил адреса: contact@beyondtheresults.com.


© 2019 Beyondtheresults