Beyond the results – The human side of the story

Почитувани читатели, на наше огромно задоволство ви ја претставуваме новата платформа за спортисти, чија што цел е да го претстави човекот што стои позади резултатите. Нашата идеја е да креираме простор каде што атлетите ќе можат слободно да ја раскажат својата приказна за тоа каде наоѓаат мотивација, како се справувааат со секојдневните предизвици, како ги пребродуваат кризите и како спортот влијаел на нивната личност.

Тука ќе прочитате за вечната потрага по одговорот на најфилозовското прашање „ЗОШТО?“, за тоа како еден истрчан полумаратон може да биде мотивација да се стане Irongirl, како дисциплината во тренажниот процес ќе ја претвориш во начин на живеење и уште многу други инспиративни приказни, од луѓе што решиле да се предизвикаат себе си и сопствените можности. Токму поради овие причини, сметаме дека ваквите стории заслужуваат да го добијат своето место во етерот.

Охрабрете се и споделете ја вашата приказна со нас!!!


© 2019 Beyondtheresults