Велосипедист vs триатлонец

Вечната дебата за тоа дали триатлонец може да биде брз како велосипедист (на велосипед) ќе биде актуеална се додека постојат овие два спорта. Затоа двата најпознати „youtube“ канали GCN и GTN решија да направат „head to head“ трка на Zwift. За да биде поинтересно овој предизвик ќе трае цела недела и може да се приклучите во еден од двата тима за да го дадете својот придонес во победата или поразот 🙂


beyond-the-results-logo