Како „MTB“ влијае на менталното здравје?

Пандемијата на „COVID 19“ претставува закана не само за нашето физичко здравје туку и за психичкото. Можеби кризата со вирусот е на својот крај, но сепак несомнено е дека ни предстојат тешки и неизвесни времиња. Токму поради ова, грижата за сопственото ментално здравје треба да ни биде еден од приоритетите. Најновите студии покажуваат дека активностите во природа се еден вид на терапија на телото и умот. Бидете актвини и грижете се за себе.


beyond-the-results-logo