Прва книга на Илина Арсова

„Планинарење“ е првенчето на нашата Илина Арсова, прирачник за сите оние што сакаат да научат нешто повеќе за планинарските спортови. Во оваа книга ќе најдете информации за „Sky running“ и Алпинизмот како сродни активности на планинарењето. Книгата може да се најде на штандот, на саемот за книги, на Книжарница Три (како и во нивните продавници), Кафе Галерија во Охрид и Хотел Туто во Јанче.


beyond-the-results-logo