Приказната на Примош Роглиќ

Приказната на словенечката сензација во велосипедизмот. Како еден од најталентираните ски скокачи, успеа да ја носи жолтата маичка на „Tour de France“. Дали недостатокот на талент може да се надoкнади со напорна работа или талентот може да ја компензира „мрзата“ кај еден спортист? Одговорот го имате во видеото.


beyond-the-results-logo