„Tour de france“ објаснета

Во светот на велосипедизмот, трката „Tour de France“ претставува најголемиот и најпрестижен настан. Тренинг порграмите на големите тимови се дизајнирани така што велосипедистите врвот на својата форма треба да го имаат токму тука. Поради важноста, оваа трка знае да биде и конфузна за „обичните“ гледачи затоа ние ви преставуваме видео каде што се објаснува се што треба да се знае за овој настан за да може комплетно уживате во него.


beyond-the-results-logo