Учиме планинарење: Преку Водно до Хималаите

Младинска комисија при ФПСМ најавува мини серијал, една необична авантура низ македонските планини. Секоја епизода си има своја приказна која ќе не научи како најдобро да се подготвиме за секоја планина и секој врв.

Мини серијалот ќе биде пригоден за сите возрасти.

Епизодите ќе бидат објавени на нивната facebook страница и на нивниот youtube канал.

Прва епизода:

Спремете го ранецот и чизмите и се гледаме на планина!


beyond-the-results-logo